Chokolademousse med hindbær

Chokolade og hindbær smager godt hver for sig og forrygende godt sammen!

Ingredienser
4 pasteuriserede æggeblommer
75 g sukker
100 g smeltet chokolade 70%
3 pasteuriserede æggehvider

Hindbærcoullis
200 g hindbær
Flormelis

Servering
125 g friske hindbær og mynte

Tilberedning
60+ min – 4 personer

Pisk æggeblommer og sukker tykt.

Smelt og afkøl chokoladen. Pisk den i æggemassen og vend de stiftpiskede æggehvider i.

Hæld moussen i en skål og sæt koldt.

Purer hindbærrene gennem en sigte, rør og smag hindbærcoullisen til med flormelis og sæt den koldt.

Ved serveringen, så dyp en stor spiseske i varmt vand – form moussen til kugler, der anrettes på tallerkener med bærcoullis og friske bær samt mynte.

https://saeson-web.dk

Author Info

Andrea Hanko Petersen