fbpx
Scroll Top

Styrk din fertilitet

Styrk din fertilitet

Hvordan kan du styrke din fertilitet?

Fertilitetsproblemer påvirker et stigende antal par. Vores moderne livsstil, der typisk foregår i et højt tempo med stress og usund mad, nedsætter frugtbarheden for et stort antal kvinder og mænd.

Ernæring kan påvirke mandens sædproduktion og sædcellernes form (morfologi). Derfor er det vigtigt at give både mande- og kvindekroppen det rigtige kost, når fertiliteten skal hjælpes på vej.

Ved at identificere, hvilke fødevarer du er overfølsom over for, kan du optimere din fertilitet og minimere risikoen for spontan abort.

pregnant ccoking (Demo)
Carefree couple in the nature
Couple holding baby booties in hands (Demo)

Kosten spiller en meget vigtig rolle for frugtbarheden

Kosten spiller en væsentlig og meget vigtig rolle for frugtbarheden og naturligvis også for dit generelle helbred. Ved at leve sundt og spise fornuftigt kan du forbedre dine chancer for at blive gravid.

Rigtig mange kvinder døjer med PCOs ( polycystic ovarie syndrom) og er en af de hyppigste årsager til kvindelig infertilitet. PCOS er forbundet med en øget risiko for udvikling af insulinresistens og andre metaboliske sygdommer.

Bevar din frugtbarheden og opnå maksimal fertilitet.

Ved at identificere, hvilke fødevarer du er overfølsom over for, kan du optimere din fertilitet og minimere risikoen for spontan abort. Identifikation af IgG positive fødevarer via ImuPro prøver er et vigtigt værktøj til behandling af nedsat fertilitet og kroniske betændelsestilstande i kroppen.

Hvordan kan du komme videre?

Du eller din familie kan blive testet for fødevareintolerance med ImuPro fødevareintolerance test. 

Du kan få inspiration på hjemmesiden www.gravid.dk

Hvis du har brug for konsultation, kan du kontakte en af vores samarbejdspartnere.

Har du spørgsmål? Skriv til os.

Andrea Hanko Petersen ejer af hanko Medico
Andrea Hanko Petersen
Ejer af Hanko Medico