fbpx
VESTERFÆLLEDVEJ 32, 1750 KØBENHAVN V

Har du også svært ved at tabe dig?

Overvægt og fødevareintolerance

Er du én af dem, som synes, at du spiser fornuftigt og får rørt dig i dagligdagen, men alligevel taber du dig bare ikke? Så har du måske IgG fødevareintolerance.

Vi kender det. Vi kigger rundt på vores veninder, som synes at kunne spise uanede mængder af sushi, café latte og vin, hvor du selv bare skal kigge på et æble, og fem minutter senere strammer bukserne mere, end de gjorde i morges.

Der kan være mange årsager til, at du kan have svært ved at tabe dig, som dårlig/nedsat forbrænding, kroniske sygdomme af forskellige arter og så kan det overraskende også være, fordi du måske render rundt med fødevareintolerance (IgG).

Hvad er forbindelsen mellem fødevareintolerance og overvægt?

Når man lever med IgG fødevareintolerance, kan kroppens negative reaktion på visse fødevarer føre til nedsættelse af fordøjelsessystemets funktion. At leve med en dårlig fordøjelse kan påvirke kroppen på mange måder, og du kan opleve symptomer som træthed, koncentrationsbesvær, overvægt og også mindre effektivitet af dine ture ned i træningscenteret.

Når du indtager fødevarer med antistoffer, som kroppen ikke kan tåle, så kan det skabe inflammation i dit tarmsystem. Den inflammation er med til at forhindre, at din krop optager de nødvendige næringsstoffer, som kroppen har brug for at tabe sig. Det betyder, at vores immunforsvar bliver belastet, hver gang vi indtager de fødevarer, som kroppen ikke kan fordøje/tåle.

Inflammation

Udover dårlig optagelse af næringsstoffer, så kan inflammation i tarmen også forhindre dig i at få det maksimale udbytte ud af en tur ned i det lokale træningscenter. For øget inflammation i tarmene påvirker også dine mavemusklers evne til at reagere på træningen.

Det er vigtigt, at du får undersøgt, om du har fødevareintolerance og får arbejdet med dem, hvis du føler, at du ikke får lige så mange resultater med træningen og med den sunde kost, som din træningsmakker gør.

For uanset hvor meget dyr proteinpulver eller hvor mange personlige trænere, du betaler for, vil det ikke give det samme resultat, som du kunne have fået, hvis du samtidigt behandlede din fødevareintolerance.

På hjemmesiden vil du finde ImuPro fødevareintolerancetest, som nemt og sikkert giver dig et overblik over, hvilke fødevarer din krop har det bedst med.

På den måde kan du undgå de fødevarer, som kroppen reagerer på. Derefter vil du opleve, at du vil hurtigere smider kiloene med den sunde og antiinflammatoriske kost.