fbpx
Scroll Top

ImuPro fødevareintolerancetests

Individuel ernæringsmæssig analyse og personlig vejledning

ImuPro er et koncept, der kombinerer en sofistikeret og pålidelig blodanalyse for IgG fødevareintolerance med en unikke efter-test vejledning.
Op til 270 madvarer bliver testet. Sammen med dine testresultater vil du modtage dit individuelle ernæringsmæssige koncept – dine byggesten til et sundere liv.

De ernæringsmæssige retningslinjer indeholder tre vigtige byggesten:

1. Elimineringsfasen

Igennem elimineringsfasen på en 4-dages rotationscyklus må du spise alle madvarer, som ikke har en forhøjet værdi af IgG antistoffer. Dette er med til at forebygge udviklingen af nye forsinkede fødevareintolerancer og fejlernæring.
Alle fødevarer med høje værdier af IgG antistoffer bliver undgået i denne fase.
Ved at undgå dem kan betændelsestilstande blive formindsket eller endda stoppet.

2. Provokationsfasen

Efter elimineringsfasen starter du en provokationsdiæt, hvor du gradvis inkluderer de undgåede fødevarer en efter en. Provokationsfasen hjælper til at finde de fødevarer, der fremkalder symptomer hos dig – også kaldet ”trigger-fødevarer”. Kun én ny fødevare bliver genintroduceret ad gangen for at finde ud af, om den kunne være ansvarlig for dine symptomer.

3. Stabiliseringsfasen

Igennem stabiliseringsfasen undgår du alle de “trigger-fødevarer”, som blev identificeret I provokationsfasen. Disse undgås i mindst et år, så IgG antistofferne kan aftage og din krop kan komme sig. Derefter kan du begynde en ny provokationsfase. Det kan være, at du finder ud af, at der kun er en eller to fødevarer, som du bliver nødt til at undgå permanent.

ImuPro muligheder

ImuPro Prescreen (22 fødevarer)

ImuPro Screen giver en individuel analyse af 22 fødevarer. På en enkel og forholdsvis billig måde kan du hurtigt finde ud af, om du måtte have en IgG fødevareintolerance. Det er udelukkende en diagnostisk undersøgelse og diætanbefalinger er ikke inkluderet.

ImuPro Screen fødevareintolerancetest, laboratorieanalyser

ImuPro Screen+ (44 fødevarer)

ImuPro Screen+ giver en individuel analyse af 44 almindelige fødevarer, såsom mælkeprodukter, korn og hønseæg. Du får en omfattende rapport med nøjagtige resultater og den giver et godt overblik. Diætanbefalinger er ikke inkluderet.

ImuPro Screen+ fødevareintolerancetest, laboratorieanalyser

ImuPro Basic (90 fødevarer)

ImuPro Basic tester de 90 vigtigste fødevarer såsom de mest almindelige typer af kød, grøntsager, frugt, korn, mælkeprodukter og æg fra høns. Udover en omfattende rapport med nøjagtige resultater, får du også en personlig ernæringsmæssig vejledning, som indeholder individuel anbefaling til din 4-dages rotation.

ImuPro Basic fødevareintolerancetest

ImuPro Complete (270 fødevarer)

ImuPro Complete tester 270 fødevarer og tilsætningsstoffer (inkl. de 90 fødevarer, som er indeholdt i ImuPro Basic). Udover de mest almindelige typer af kød, grøntsager, frugt, korn, mælk og æg, så bliver deres alternativer og egnsbestemte fødevarer også testet. Derudover undersøges også et stort antal af forskellige krydderier, te, kaffe, vin, fortykningsmidler og konserveringsmidler. Din diæt kan blive ændret meget selektivt på grundlag af resultaterne. Dette betyder, at der vil være en række alternativer i din 4-dages rotation. Du får en omfattende rapport med nøjagtige resultater og en personlig ernæringsmæssig vejledning, som leder dig gennem din ændring i diæt. Din resultatpakke indeholder også en individuel anbefaling til din 4-dages rotation samt en opskriftsbog, som er specialtilrettet til dine personlige behov.

ImuPro Complete fødevareintolerancetest, laboratorieanalyser