fbpx
Scroll Top

Kosttilskud

Vitamin

Den bedste måde for at få dækket kroppens behov for de vigtigste vitaminer og mineraler, er gennem en varieret kost.

En sund og varieret kost sikrer at kroppen får energi samt næringsstoffer. De fungerer som byggesten til kroppens væv, organer samt sikrer funktioner fx immunforsvar og hormonproduktion.

En sund og varieret kost kan forebygge livsstilssygdomme fx hjerte-kar-sygdomme, diabetes, visse kræftformer, knogleskørhed samt reducerer overvægt.

Men nogle gange skal kosten suppleres med kosttilskud. Der findes rigtig mange danske og udelanske kosttilskud produkter og producenter af kosttilskud, så det kan være svært at finde rundt i, hvis man gerne vil vælge kosttilskud.

For at gøre det mere overskueligt, har vi valgt to producenter (Weightworld, Life Extension) med høj kvalitets produkter, som vi har gode erfaringer med.

Alle produkterne kan købes online. Du skal bare klikke på billedet og du bliver videresendt til producentens hjemmeside.

Inflammation, smerte

Der er en lang række af kosttilskud, der markedsføres som ”smertelindrende” på grund af deres anti-inflammatoriske evner. Vi vil anbefale, at du supplerer med følgende kosttilskud for at lindre dine smerter:

Organisk Gurkemej

Økologisk Gurkemeje med sort peber & ingefær

gurkemej gummies

Gurkemeje Vingummier

Super Omega-3

Super Omega-3 EPA/DHA Fish Oil

Resveratrol

Resveratrol med Rødvinsekstrakt

Fordøjelsen

Der er mange ting, der kan gå galt med fordøjelsen. Derfor kan det være lidt svært at anbefale en kosttilskud uden at kende problemet. Dog er det for de fleste en god ide at tage et tilskud med mælkesyrebakterier – probiotika. De gavnlige tarmbakterier lever af fibre, så et tilskud med fibre giver også rigtig god mening.
Super enzyme

Super fordøjelsesenzymer med probiotika

Intensive Colon Cleanse

Intensive Colon Cleanse

Mælkesyrebakterier

Bio Culture med Probiotika – mælkesyrebakterier

Activated charcoal

Aktivt kul tabletter

Mental sundhed

Der er stigende opmærksomhed på mentalt velvære og sundhed, og tilskud til at bidrage til mental sundhed stiger i popularitet. Dette skyldes et større fokus på at vores hjerner er essentielle for alle vores kropsfunktioner, hukommelse, tanker, følelser og vores generelle velvære.

Det er derfor vigtigt at pleje din hjerne og sikre at den har alle de næringsstoffer den har brug for, så du har det godt.

Vitamin B Complex

Vitamin-B Komplex

Barin complex

Brain Complex til din mentale boost

Brain Fog relief

Brain Fog relief

5-htp

5HTP Aminosyre gummies

Immunsystem

Immunforsvaret fungerer som en forsvarsmekanisme, der er dannet af et netværk af væv, celler og organer, som arbejder sammen for at beskytte dig mod infektioner og sygdomme. For at immunforsvaret kan fungere optimalt er det derfor vigtigt at du får de næringsstoffer, som understøtter immunsystemet.
Ashwagandha

Økologisk Ashwagandha til immunforsvar, energi & blodsukker

ashwagandha-gummies

Ashwagandha gummies til immunforsvar, energi & blodsukker

Quercetin

Optimized quercetin

Jern

Jerntabletter – naturligt jerntilskud til immunsystemet

Led & knogler

Knogler, led og muskler giver kroppen form, stabilitet og bevægelighed. Derfor er det vigtigt at vedligeholde og pleje dem, for at man har den bedste bevægefrihed igennem livet.
Glucosamine kapsler

Glucosamine & Chondroitin kapsler

Joint mobility

Joint Mobility kapsler

Marine collagen

Rent Marine Collagen

Vitamin D3 + K2 tabletter

Vitamin D3 + K2 tabletter

Vægttab

Vægttab er noget der optager flere og flere efter det stigende problem med overvægt og fokus på sundhed. De fleste ved at kombinationen af kost og motion er vejen frem til at tabe sig, men kosttilskud eller naturlige superfoods kan hjælpe din krop på vej til at øge energi eller fordøjelse.
raspberry ketone

Hindbærketoner Plus – superfood ilskud til fedtforbrænding

æblecider gummies

Æblecidereddike vingummier

pure-green-coffee

Rent Grøn Kaffe Kapsler – koffeinpiller til stofskifte og energi

Waistline Control

Waistline Control