Patient testimonials (Demo)

Patient testimonials

[dt_sc_testimonial name=”Indsendt af: Dorthe” role=”Holsted”]Disse resultater vil virkelig gøre mit liv meget lettere.
Jeg har også modtaget mappen pr. post idag og der virkelig meget hjælp at hente og svar på mange spørgsmål.
Jeg kan ikke lade være med at tænke, at alle mennesker burde have lavet sådan en test – det ville virkelig spare sygehusvæsenet for mange penge….
[/dt_sc_testimonial]
[dt_sc_testimonial name=”Indsendt af: Imupro Tyskland, Marion B., 39 år” role=”patient af dr. Dietermann, Dettighofen, Tyskland”]Jeg har lidt af migræne, hævede fødder og hænder og overvægt i årevis. Jeg behøvede kun at se på mad for at tage et ekstra kilo på. Desuden havde jeg i en længere periode lidt af mavepine og diarré, kort efter måltiderne. I begyndelsen kun nu og da, men oftere i den senere tid. Alligevel har jeg taget på vægt i stedet for at tabe mig. Min familielæge spurgte mig også om min vægt og fortalte mig om en test kaldet ImuPro. Efter at have læst informationsbrochuren, besluttede jeg at tage testen. Resultatet var ganske hårdt. Jeg må ikke længere spise korn som indeholder gluten og skal undgå ko mejeriprodukter.
Efter en afføringstest blev selv en mistænkt cøliaki bekræftet. I maj 2004 startede jeg diæten. Efter kort tid var mine problemer væk. I starten havde jeg problemer med at ændre mine spisevaner, især 5 dages rotationen var svær at overholde, indtil jeg fandt ud af hvad jeg kan spise i stedet for brød, og hvor jeg kan købe disse produkter. Jeg har også kontaktet den tyske Cøliaki Forening og modtaget værdifuldt informations materiale fra dem.
I ca. 22 uger har jeg ikke lidt af migræne, diarré og mine fødder og hænder ikke længere er hævede. Jeg føler mig også meget frisk. Desuden har jeg tabt 14 kilo indtil i dag.
Jeg accepterer at min rapport offentliggøres, hvis mit navn er forkortet[/dt_sc_testimonial]
[dt_sc_testimonial name=”Indsendt af: Imupro Tyskland, Erhard Bernet, 70 år” role=”patient af dr. Dietermann, Schaffhausen, Tyskland”]For ca. 5 måneder siden hørte jeg om ImuPro 300. Da jeg havde kæmpet med uønskede kilo (yoyo effekt) i lang tid uden held, overbeviste en kollega, som havde taget testen, mig om også at prøve den. Selvom jeg er nødt til at undgå mad som jeg godt kan lide, vil jeg gentage kuren til enhver tid. Takket være målrettet udvælgelse af fødevarer, som jeg får lov til at spise i henhold til blodanalysen, har jeg tabt 9 kg uden nogen form for bivirkninger, har spist varieret mad og har ikke været sulten. Kuren tillod endda små spisesynder, men takket være en diæt bestående af kun tilladt mad, resulterede det ikke i vægtforøgelse.
Jeg er overbevist om, at jeg vil nå mit mål, om at tabe ca. 20 kilo, uden at skulle afholde mig fra en masse. Jeg er sikker på, at jeg vil være i stand til at holde min vægt uden nogensinde at skulle sulte igen.
Jeg accepterer at min rapport offentliggøres.[/dt_sc_testimonial]
[dt_sc_testimonial name=”Indsendt af: Imupro Tyskland, Marlen R., 54 år” role=”patient af dr.Dietermann, Jestetten”]Jeg har lidt af migræne i 30 år. Det seneste år er angrebene kommet hyppigere (2-3 gange om ugen). Min familielæge fortalte mig om ImuPro 300. Efter jeg modtog testresultaterne, ændrede jeg straks mine kostvaner (jeg var nødt til at undgå alle mælk- og hvede produkter). I de første uger, havde jeg migræne tre gange, men var i stand til at udholde det uden medicin. Jeg led af blødninger i tandkødet hvilket næsten er ophørt, min hud er ikke længere så tør som før. Jeg har ikke længere luft i maven. Alt i alt, føler jeg mig bedre og er ikke længere så træt. Desuden har jeg tabt fire kilo på otte uger.
Jeg accepterer udgivelsen af min betænkning, hvis mit navn er forkortet.[/dt_sc_testimonial]
[dt_sc_testimonial name=”Indsendt af: Imupro Tyskland, Dr. med. Karl-Heinz Dietermann læge” role=”Jestetten, Tyskland”]Jeg (Dr med. Karl-Heinz Dietermann) blev opmærksom på ImuPro 300 testen via en ven, der på RTL (Tysk tv-station) havde set en rapport der mindede hende om min kone. Min ven kendte til min kones mislykkede forsøg på at tabe sig, hun havde været på kur med 800 kalorier per dag uden at tabe sig. Yderligere havde min kone luft i maven, en gastroskopi skulle afklare hendes mave problemer. Hun var allerede klar over at hun havde forskellige allergier. Derfor har hun taget denne test hos Ms Claudia Junker terapeut i Jestetten. Allerede 10 dage senere, havde hun tabt 4kg og til slut 16kg i alt, men var ikke i stand til at holde dette vægttab. Efter mere end halvandet år, svinger hendes vægttab mellem 14 og 16 kilo. Jeg er meget glad for, at hun er i stand til at holde sin vægt.
Overbevist af succesen i min egen familie, begyndte jeg at udbyde ImuPro 300 til mine egne patienter. Jeg anbefaler testen både til patienter, der lider af overvægt, hudproblemer og mave-problemer. Det største problem for dem er prisen, ellers ville vi udføre den oftere. På den anden side, tror jeg, at prisen også motiverer til at overholde programmet og at gennemføre diæten. Jeg anbefaler testen og får flere og flere telefonopkald fra interesserede patienter, der er blevet anbefalet at prøve den.
Rapport fra patienten:
Patienten havde lidt af udslæt på hænderne i 18 år. Huden havde hele tiden været tør, rød, revnet og kløende. For ca. 1 år siden begyndte patienten desuden at have udslæt i ansigtet (røde, hævede øjenlåg). Forskellige dermatologer og terapeuter havde ikke været i stand til at fastslå årsagen. En kortison krem hjalp til at reducere udslæt et par dage ad gangen. Venner fortalte patienten om ImuPro300 testen, hun tog testen og 48 positive reaktioner blev fundet. I begyndelsen var det især svært for hende at undgå mælk, gær, rug og sukker. Hendes udslæt forbedredes efter et kort tid og efterfølgende er hun blevet i stand til at spise små mængder af fødevarer, som hun var intolerant over for.
Patienten accepterer at hendes rapport offentliggøres.[/dt_sc_testimonial]
[dt_sc_testimonial name=”Indsendt af: Imupro Tyskland, Dr. med. Albert Beckers læge” role=”Köln”]Jeg har arbejdet med Imupro 300 i ca. 3 år. Efter at have testet omkring 100 patienter, har jeg fået et ganske godt overblik over erfaringerne med testen. Mit indtryk er at testen giver fremragende resultater især for folk der lider af allergi samt for sportsfolk. Specielt dem, der har allerede har “prøvet det hele” er overrasket over resultaterne, efter at de har indført alle ændringer i deres daglige spisevaner. Jeg mener at testen for diagnosticering af overvægtige er mindre egnet. Hvorfor det? Det er måske ikke testen, men snarere patienternes manglende vilje til at følge den anbefalede diæt.
Rapport fra en patient:
1) Mand, 18 år gammel, medlem af det nationale ishockey team, massiv akne, behandling hjalp ikke, uforklarlig fald i sports ydeevne -> ImuPro resultat: stærk til meget stærk reaktion på nødder, mælk, gær og Aspergillus niger (skimmelsvamp). Efter resultatet af testen, ændrede patienten sin kost, og fik undersøgt og renoveret boligen for skimmelsvampe. 3 måneder efter kostomlægningen, var patienten totalt forandret. Aknen forvandt, hans fysiske kapacitet forøgedes hurtigt. I dag er patienten medlem af den professionelle liga.[/dt_sc_testimonial]
[dt_sc_testimonial name=”Boroka G. 10 år gammel” ]Boroka har haft problemer med sin fordøjelse siden hun var helt lille. Hun er en meget livsglad pige men hun har tit haft tynd mave og ondt i maven. Vi har taget ImuPro300 prøve, fordi vi har læst at det skulle være den mest omfattende test på markedet. Prøven viste at hun er intolerant over for 55 forskellige fødevarer, bl.a mælkeprodukter, kylling, kalkun og flere krydderier. Hun havde også stærke reaktioner mod gluten og kornprodukter selv om hendes blodtest for Cøliaki var negativ. Det er meget svært at undgå alle disse basis fødevarer, derfor har vi kun fjernet nogle af dem helt fra Borokas kost. Andre spiser hun i begrænsede mængder.
Vi kan se en stor forbedring i hendes fordøjelse men der er stadig langt til målet.”[/dt_sc_testimonial]
[dt_sc_testimonial name=”David B. 7 år gammel”]David fik for et par år siden en flere ugers antibiotika behandling på grund af lungebetændelse. Efter kuren mistede han appetitten og ville kun spise meget få ting. Først tog vi en ImuPro Prescreening test, hvor vi kunne se at han var meget intolerant over for mælkeprodukter, derfor opgraderede vi til en større test, ImuPro100. Vi var overrasket over at han også var intolerant over for hvidløg. Efter 6 måneders strikt mælkefri diæt, har David det meget bedre og han er igen glad for m[/dt_sc_testimonial]
[dt_sc_testimonial name=”Andrea H.P 38 år gammel” role=”København”]”ImuPro test har virkelig gjort en stor forskel for mig. På grund af en kronisk autoimmun sygdom tager jeg dagligt Hydrokortisol som er livsvigtig medicin for mig, men desværre har den også mange bivirkninger. En af bivirkningerne er at min tarmflora blev ødelagt og jeg fik flere psykiske og fysiske lidelser. Jeg kunne mærke at mælkeprodukter og glutenholdige fødevarer gjorde mig utilpas. Derfor prøvede jag at fjerne al mælk og gluten fra min kost, men kunne stadig mærke at der var noget mere jeg ikke kunne tåle. Jeg tog ImuPro300 testen fordi den var den eneste test jeg kunne finde hvor der foruden fødevarer også testes for tilsætningsstoffer. Det viste sig at der var 32 forskellige ting jeg ikke kunne tåle, heriblandt tilsætningsstofferne agar(E406), guargummi(E412) og carrageenan(E407).
Nu hvor jeg har mulighed for at undgå at spise alt det jeg ikke kan tåle, har jeg fået det meget bedre.”[/dt_sc_testimonial]
 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.