Om os

Velkommen til vores webside

Hjemmesidens formål er at samle information om forskellige typer fødevareoverfølsomhed.  Målgruppen for hjemmesiden er primært personer samt forældre til børn, der har  fødevareoverfølsomhed eller tror, de har det. Hjemmesiden er opbygget enkelt og let tilgængelig. Vi håber at hjemmesiden vil være en hjælp til mange.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Hanko Medico drives af Andrea Hanko Petersen. Her er hendes personlige historie og erfaringer med fødevareintolerance og ImuPro:

Mit kendskab til ImuPro IgG fødevareintolerancetest startede tilbage i 2008. Siden har ImuPro ændret mit liv.

På grund af en kronisk autoimmun sygdom tager jeg dagligt livsvigtig medicin, der desværre også har mange bivirkninger. En af bivirkningerne er, at min tarmflora blev ødelagt og jeg fik flere psykiske og fysiske lidelser. Jeg kunne mærke, at mælkeprodukter og glutenholdige fødevarer gjorde mig utilpas og prøvede derfor, at fjerne mælk og gluten fra min kost. Men der var stadigvæk noget jeg ikke kunne tåle.

Jeg læste mange videnskabelige artikler og bøger, og lavede alle mulige undersøgelser. Efter nøje overvejelse udvalgte de mest pålidelige kilder og eksperter, som jeg stoler på og følger.

I min situation valgte jeg den mest omfattende test, ImuPro Complete . Det var den eneste fødevaresensitivitet test jeg kunne finde, hvor der, udover fødevarer, også testes for tilsætningsstoffer. Det viste sig, at der er 32 forskellige ting, jeg ikke kan tåle. Nu, hvor jeg har haft mulighed for at undgå disse ting i min kost, har jeg fået det meget bedre.

ImuPro har virkelig gjort en stor forskel for mig og jeg vil derfor gerne hjælpe andre mennesker i samme situation.

Zsanett Sikabonyi Angyal
Zsanett Siakbonyi-Angyal er ansvarlig for online og offline markedsføring hos Hanko Medico.

Første gang jeg mødte begrebet ”fødevareintolerance” var, da Andrea havde fortalt om sine problemer tilbage i 2008.  Siden da har jeg fundet ud af, at jeg også selv har en fødevareintolerance, som i mit tilfælde er gældende overfor mælkeprodukter. Efterfølgende er jeg er blevet mere bevidst om hvad jeg spiser, og hvilke produkter jeg bruger i min madlavning.

Min opgave hos Hanko Medico er, at skabe og vedligeholde kontakten til terapeuter, ernæringseksperter og andre samarbejdspartnere. Dette med henblik på, at lave fælles aktiviteter omkring markedsføring, specielt omkring  fødevareintolerance.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på zsanett@hankomedico.dk hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores hjemmeside , markedsføringsaktiviteter eller aktivitetskalenderen.

Jeg glæder mig til at møde Jer både on- og offline.

 

Hanko Medico/Imupro Danmark
Hanko Medico logo

Hanko Medico tilbyder diverse innovative laboratorieanalyser primært fokuseret på forskellige fødevaresensitivitet problemer. Vores formål er at tilbyde analyser som kan hjælpe mennesker til at få kontrol over deres helbred og sundhedstilstand.

ImuPro Danmark er drevet af firmaet Hanko Medico, som blandt andet tilbyder diverse innovative laboratorietests primært fokuseret på forskellige fødevaresensitivitet problemer. Vores formål er at tilbyde analyser som kan hjælpe dig til at få kontrol over dit helbred og sundhedstilstand.

ImuPro koncept

ImuPro konceptet blev udviklet af Evomed MedizinService GmbH på grundlag af mange års erfaring. Takket være vores tætte samarbejde med Evomed MedizinService GmbH, har ImuPro Danmark mulighed for at samarbejde med specialiserede terapeuter og forskere i flere lande. Desuden har vi de mest moderne laboratorier som vores partnere.

ImuPro tests har været tilgængelige i Tyskland siden 2001 og er yderligere tilgængelige i 25 andre lande verden over, herunder Australien, Frankrig, Norge, Mexico, Spanien, Canada og Sverige. Indtil 2007 havde over 100.000 patienter anvendt ImuPro konceptet, de fleste med meget positive resultater.

ImuPro tests er analyseret med den såkaldte ELISA-metode for immunglobulin G (IgG) antistoffer, der er dannet i kroppen på grund af en intolerancereaktion. Vores resultater er pålidelige, fuldt reproducerbare og kontrolleres gennem regelmæssig kvalitetskontrol.

Testen er i overensstemmelse med bilag 111 i EF-direktiv 98/79/EF og er ISO-0999 certificeret, med CE-godkendelse.