fbpx
Scroll Top

Om os

Velkommen til vores hjemmeside!

Hjemmesidens formål er at samle information om forskellige typer fødevareoverfølsomhed som fødevareintolerance også kaldt fødevaresensitivitet, fødevareallergi, histaminintolerance, laktoseintolerance og fruktosemalapsorption.

Hjemmesiden er opbygget enkelt og let tilgængelig. Vi håber at hjemmesiden vil være en hjælp til mange.

Andrea Hanko Petersen ejer af hanko Medico
Andrea Hanko Petersen

Hanko Medico drives af Andrea Hanko Petersen. Her er hendes personlige historie og erfaringer med fødevareintolerance og ImuPro:

“Mit kendskab til ImuPro IgG fødevareintolerancetest startede tilbage i 2008. Siden har ImuPro testen ændret mit liv.

På grund af en kronisk autoimmun sygdom tager jeg dagligt livsvigtig medicin, der desværre også har mange bivirkninger.

En af bivirkningerne er, at min tarmflora blev ødelagt og jeg fik flere psykiske og fysiske lidelser.

Jeg kunne mærke, at mælkeprodukter og glutenholdige fødevarer gjorde mig utilpas og prøvede derfor, at fjerne mælk og gluten fra min kost. Men der var stadigvæk noget jeg ikke kunne tåle.

Jeg læste mange videnskabelige artikler og bøger, og lavede alle mulige undersøgelser. Efter nøje overvejelse udvalgte de mest pålidelige kilder og eksperter, som jeg stoler på og følger.

I min situation valgte jeg den mest omfattende test, ImuPro Complete. Det var den eneste fødevareintolerance test jeg kunne finde, hvor der, udover fødevarer, også testes for tilsætningsstoffer. Det viste sig, at der er 32 forskellige ting, jeg ikke kan tåle. Nu, hvor jeg har haft mulighed for at undgå disse ting i min kost, har jeg fået det meget bedre.

ImuPro fødevareintolerancen har virkelig gjort en stor forskel for mig og jeg vil derfor gerne hjælpe andre mennesker i samme situation.”

Hanko Medico, i mere 15 år, tilbyder diverse innovative laboratorieanalyser primært fokuseret på forskellige fødevareintolerance problemer. Vores formål er at tilbyde analyser som kan hjælpe mennesker til at få kontrol over deres helbred og sundhedstilstand.

Har du spørgsmål? Skriv til os.

Andrea Hanko Petersen ejer af hanko Medico
Andrea Hanko Petersen
Ejer af Hanko Medico