fbpx
VESTERFÆLLEDVEJ 32, 1750 KØBENHAVN V

Konsultation hos vores samarbejdspartnere

Kostvejleder holder konsultation

Har du brug for konsultation eller vejledning om din diæt hos vores samarbejsdpartnere?

Vi samarbejder med mange dygtige læger, behandlere, terapeuter og kostvejledere over hele landet.

Her kan du finde vores samarbejdspartnere:

Laila M. Edsberg
Sygeplejeske, Naturopath i biologisk medicin / Biopat
Zoneterapi, Naturlig hormonterapi

Specialiseret omkring
Hjerne/Nervesystem
Hormonsystem
og Immunforsvar.

Ubalancer fra ovenstående områder, kan dog udmærket give udslag i både mave/tarm og knogler/ led. Derfor er arbejdet til hverdag også med mennesker i alle aldre, både online og i klinikken i Bagsværd. Fokus er at komme hele vej rundt og det enkelte mennesker i en holistisk men samtidig videnskabelig funderet tilgang. I klinikken arbejder vi med mange aspekter af kosten,tilskud og livet som helhed for at lindre eller helt rette op på de ubalancer der måtte være.

Klinikadresse:
Rødpilevænget 14,
2880 Bagsværd
hej@lailaedsberg.dk
www.lailaedsberg.dk

Laila

Larz Thielemann, neuropraktiker

Larz Thielemann behandler børn med udviklingsforstyrrelse og manglende modning i hjernen ved at informere om neurologisk træning og hvordan forældre kan hjælpe deres børn på en kærlig og effektiv måde. Hans eget behandlingskoncept Neurologisk Træning og Stimulering (NTS) bygger på tanken om optimal sundhed for hjerne og krop, der opnåes gennem motorisk, sensorisk og fysiologisk stimulering.

Han fungerer som terapeut og familievejleder med titlen neuropraktiker og videregiver sin erfaring på baggrund af at have hjulpet mange hundrede børn med hvert sit helt specifikke problem.

Baggrunden for dette er 10 års internationale studier og hundredvis af foredrag om neurologiske og fysiologiske emner. Larz Thielemann har derfor opnået en sjælden viden om hjernens funktioner og muligheder. Ligesom han har skrevet seks bøger. Blandt andet bestsellerbøgerne Hjernetræning og Hjernemad til børn med særlige behov.

Larz Thielemann bruger Hanko Medico i de tilfælde, hvor der er tale om særlige metaboliske komplikationer.

Neurologisk Klinik

Telefon 70 20 60 27

info@hjernetips.dk

Hjernetips.dk

Facebook.com/larzthielemann

Larz_presse

Speciallæge Anna Iben Hollensberg

Sundhed Som Hjertesag
Hjerte- og kredsløbsbehandling
www.edta-klinikken.dk
6063 3338 (ej SMS)

Klinik 360º
Privatklinik for integreret medicin

Klinikadresse:

Skovvejen 29

DK-8850 Bjerringbro

Anna Iben Hollensberg speciallæge, vores samarbejdspartner

Torunn Laksafoss Cand. Scient. og biopat/naturopath ibm

Torunn Laksafoss er biokemiker og kombinerer sin viden med sin uddannelse som biopat/naturopath i biologisk medicin.

Hendes baggrund har gjort det muligt, at blive specialiseret i de mere tunge belastninger som fx autoimmunesygdomme. Hun kan lide at blive udfordret, men er heller ikke bange for at henvise til andre behandlere, der har mere specifik viden.

Desuden skriver hun artikler samt underviser.

Hun har klinik  i Jyllandsgade 4, 4100 Ringstede hver tirsdag og som regel er ventetiden kun på 2 uger.

+45 22 53 27 88
torunn@likam.dk
http://www.likam.dk

Marianne Langvad Andersen – Ernæringsterapeut DET

Marianne  er uddannet Ernæringsterapeut DET, en 3-årig uddannelse baseret på principperne i Functional Medicine. Hun er indehaver af klinikken ”Spis dig Frisk”, hvor hun hjælper folk til at få et bedre helbred, mere energi og mere livskvalitet ved hjælp af kosten.

Marianne skræddersyer behandlingen til den enkelte klient og hans/hendes helbredsmæssige udfordringer. Klienten får enkle, men effektive værktøjer, herunder en realistisk handlingsplan inkl. måltidsforslag og anbefalinger til kosttilskud.  Marianne er også uddannet coach, så klienten får ikke bare en realistisk plan, men også hjælp til at få kostændringerne og de nye vaner gennemført i praksis.

Marianne har selv spist sig fri for kronisk sygdom og brænder derfor for at udbrede budskabet om den store forskel, kosten kan gøre.

Hendes specialer er blandt andet fordøjelsesproblemer og atopiske sygdomme (herunder astma, eksem, allergier og histaminintolerance) samt hudproblemer generelt. Hun har desuden personlig erfaring med sukker-, gluten- og mælkefri og histaminfri levevis.

Udover individuelle forløb tilbyder Marianne også gruppeforløb samt foredrag om sund kost for klubber, foreninger og virksomheder.

Adresse: Rørhøjen 18, 8800 Viborg

Phone : +45 51 68 59 64

Email : spisdigfrisk@outlook.dk

Web : www.spisdigfrisk.dk

Facebook: https://www.facebook.com/spisdigfrisk

Marianne Langvad - Spis dig frisk

Holistisk Lægehus v. Naturmediciner Luise Gerkens Nygaard

Har du brug for nye øjne på din helbredstilstand, og ønsker du hjælp til en mere naturlig tilgang til din sundhed og sygdom, så kan du få hjælp i Holistisk Lægehus, hvor målet er at bedre dit helbred på den mest naturlige måde. I klinikken bliver du mødt af Naturmediciner Luise Gerkens Nygaard, uddannet Heilpraktiker, kranio-sakral terapeaut samt massør.

Luise arbejder med kost, kosttilskud, naturmedicin, homøopati, Kranio-Sakral terapi, samtale og bindevævsmassage. Et forløb i klinikken er meget alsidigt og bliver tilpasset personligt til dig og dine behov.

Mejlgade 38b, 8000 Aarhus C

Tel.: (+45) 2267 2323

kontakt@holistisklaegehus.dk

https://holistisklaegehus.dk

Luise Nygaard

Thomas Borgå, AkupunkturHuset

Thomas Borgå er uddannet akupunktør RAB og er indehaver af den tværfaglige klinik AkupunkturHuset beliggende i Skive.

Thomas Borgå er derudover en af Danmarks mest erfarne TFT-terapeuter, og laver kurser i TankeFeltTerapi. Derudover er klinikken landskendt som førende på alternativ behandling af øjenlidelsen AMD, og gennemførte i 2014 Danmarks første kliniske studie i tør AMD og akupunktur og vitaminbehandling.

Thomas Borgå laver grundige helbredsanalyser og “second opinions” for patienter som er opgivet i det offentlige sundhedssystem, eller ikke har kunne finde hjælp andetsteds. I den type forløb, er Imupro-testene et vigtigt værktøj, men også kostrådgivning, akupunktur, terapi og forskellige kosttilskud indgår i behandlingsforløbene.

Brogårdsgade 4, 7800 Skive

+45 71 99 41 60

info@aku-huset.dk

http://www.borgaa.com

Thomas Borgå akupunktør

Jytte Langkjær, Kostvejleder i Silkeborg

Jytte Langkjær, startede Phytokost i 2008 og har siden arbejdet professionelt med at hjælpe folk med helbredsproblemer og funktionelle lidelser, primært inden for områderne fordøjelsesproblemer, fødevareintolerance og allergi, hvor hun anvender laboratorieanalyser i sit arbejde.

Hun arbejder ud fra principperne fra Institute For Functional Medicine (IFM) i USA og herunder 5-R. I sit arbejde med at hjælpe andre bruger hun kostvejledning, ernæringsterapi, livslinje og spørgeskemaer, test og analyser, kosttilskud og naturmedicin, samt livsstilsændringer for at minimere stress.

Jytte Langkjær er udover at være laborant (uddannet hos Statens Vererinære Serumlaboratorium), uddannet kostvejleder hos Hover Kostakademi, med undervisere som Oscar Umahro – Spis dig rask, Thorbjörg Hafsteinsdottir og Anette Harbech Olesen, Spisforlivet.com.

Derudover driver hun Cook&Talk – Madværkstedet i Silkeborg, som tilbyder madkurser, og teamcooking i fællesskab for virksomheder og private.

Phytokost v. Jytte Langkjær

Jytte Langkjær kostvejlede

Anne Lindhardsen kostvejleder

Anne Lindhardsen er uddannet kostvejleder fra Kostakademiet i Hover. Hun arbejder med at vejlede mennesker i at skabe sunde, varige livsstilsændringer, der balancerer og stabiliserer kroppen.

Kostvejledningen er meget individuel og tilpasset det enkelte menneske og dennes hverdag og ønsker. Kostvejledningen er holistisk og tilgodeser det HELE menneske. Anne arbejder desuden med madkurser, foredrag og som konsulent i bla. virksomheder.

Anne bor i Holstebro sammen med sin mand og to drenge. Da første søn kom til verden i 2004, startede den store interesse indenfor sundhed, da bla. kolik og børneeksem ramte familien. Hun har selv via kost og livsstilændringer tabt adskillige overflødige kilo, og har efter 10 år på antidepressiv medicin kunnet slippe dette. Hele familien nyder godt af livsstilændringerne og har fået mere glæde og overskud i hverdagen.

Anne holder sig opdateret på årlige kurser og holder meget af at læse fagbøger. Familieliv, yoga, pilates, løb og lange gåture er også en vigtig del af hverdagen.

Anne Lindharsen Profil Billede

Anette Straadt sygeplejerske, sundhedsplejerske senetensbehandler og kostvejleder

Anette Straadt er uddannet sygeplejerske, sundhedsplejerske senetensbehandler og kostvejleder  med mere end 12 års professionel erfaring i at arbejde med børn. Hun er brevkasse-skribent, foredragsholder, artikelskribent, behandler, konsulent, underviser mm.

Hun har 3 børn Maja, Asbjørn og Linus er født i 2003, 2006 og 2010.

Interessen for at kigge bagom sygdommen/problemet og fokusere på naturlige metoder, startede da Asbjørn var baby og græd sig igennem hver eneste nat! Hun fik øjnene op for, hvor altafgørende kost og livsstil er for vores børns sundhed og trivsel.

Siden har hun uddannet sig og taget et hav af kurser og læst bøger om emner inden for børn, kost, trivsel, homøopati, behandling og meget mere med undervisere fra både indland og udland.
Hun har rådgivet 100vis af familier, som har opnået fantastiske resultater via naturlige metoder og midler.
Annettes blog: Æbleblog følges af 100vis af familier

Anette Straadt

Klinik Damgaard

Klinik Damgaard er Nickolai Damgaards klinik hvor der arbejdes med at se mennesket som helhed og ved hjælp af en afføringsprøve komme frem til en indviduelplan som understøttes af en kost – og tilskudsplan.

Nickolai Damgaard er uddannet kostvejleder ved Hover Kostakademi, coach, basis kineosiolog, og er desuden uddannet EHFA certificeret personlig træning. Derudover har Nickolai Damgaard deltaget i Irisanalyse kurser, diverse ajourførings kurser, og er studerende på heilpraktiker uddannelsen.

Nickolai´s speciale er fordøjelsen og alt hvad den har indflydelse på – det vil faktisk sige hele vores velvære, krop & psyke.
Nickolai arbejder kun med få personer ad gangen, til gengæld arbejder han tæt sammen med hans klienter. Dvs. ugentlige opfølgninger og justeringer hvor det er nødvendigt. Du har mulighed for en uforpligtende tlf. samtale først. Du kan forvente ventetid og det anbefales derfor at skrive dig på venteliste.

  •  Klinik Damgaard, Nygade 24, 8500 Grenaa
  • +45 29 90 97 28
  • info@klinikdamgaard.dk
  • http://www.klinikdamgaard.dk
Nickolai Damgaard

Marina Mia Søndergaard Kirkvald

Marina Mia Søndergaard Kirkvald er specielt interesseret i funktionel medicin, hvilket er en holistisk tilgang til sundhed og sygdom, hvor både krop og sind tages som en helhed og begge medtages i vurdering, planlægning og udførelse af behandling.

Hun har meget erfaring og viden om glutenintolerance og cøliaki, specialdiæt, laktoseintolerans og har viden om, hvilke problematikker disse fødevarer kan afstedkomme mennesket.

Klinikken tilbyder en palet af forskellige alternative behandlingsformer med afsæt i den traditionelle kinesiske medicin(TCM).

Østerled 57, 3700 Rønne
+45 42 80 10 01
marina1830@live.dk
http://www.makir.dk

Marina Mia Søndergaard Kirkvald

Bente Juhl speciallæge

Speciallæge i intern medicin og medicinske lungesygdomme, ph.d. Bente Juhl mere end 10 års erfaring med disse specialer. Hun har arbejdet som læge siden 1987 og har opnået erfaringer inden for specialerne gennem ansættelser på bl.a. Regionshospitalet Horsens, Aalborg Sygehus og Aarhus Universitetshospital.

Bente Juhl har været tilknyttet Aarhus Speciallægeklinik siden 2006.

Århus Speciallægeklinik, Park Alle 7 st.th. 8000 Århus C
+45 40 98 23 40
info@aarhuslungeklinik.dk

Britt Køster kostvejleder

Britt Køster er uddannet kostvejleder med fokus på sund mad lavet af rene råvarer. Hun kostvejleder børn såvel som voksne. Britt er samtidig uddannet pædagog og har specialiseret sig i kostrådgivning til familier og børn.

Hun kombinerer sin pædagogiske og psykologiske viden med sin viden indenfor sundhed og ernæring. Hendes speciale er at formidle basal viden om kost, sundhed og velvære og inspirere til at se på os selv, vores børn og mad på en mere afslappet måde.

I forhold til børn og voksne har hun en særlig viden om: Kulhydrat- og sukkerafhængighed; Proteiner og fedt; Slankekost; Stress og Livsstil; Søvn; Optimering af fordøjelsen; Fødevareintolerance; Kosttilskud; Vitaminer, mineraler og olier; PCO og PCOS; Kom igang med motion

I forhold til børn har hun også en særlig viden om: Afhjælpning af kræsenhed; Tilegnelse af et naturligt spisemønster; Hjælp til et sundt spisemønster efter sygdom; Hjælp til under- og overvægt.

  • Astrupvej 746, Astrup, 9800 Hjørring
  • +45 60 28 82 74
  • kostraadgivning@brittkoester.dk
Britt Køster