fbpx
Scroll Top

Konsultation hos vores samarbejdspartnere

Kostvejleder holder konsultation

Har du brug for konsultation eller vejledning om din diæt hos vores samarbejsdpartnere?

Vi samarbejder med mange dygtige læger, behandlere, terapeuter og kostvejledere over hele landet.

Her kan du finde vores samarbejdspartnere:

Ida Mette Holm – Ernæringsterapeut DET

Kostens betydning for krop og sjæl, velvære og sundhed.

Ida Mette er uddannet ernæringsterapeut fra ION – Institut for Optimal Næring ved Eva Lydeking Olsen, og har løbende deltaget i ajourføringskurser gennem DET – Danske Ernæringsterapeuter.

Hun har endvidere deltaget i flere konferencer i London gennem ”Food for the Brain” v. Patrick Holford og skrevet speciale om ”Inflammation og psykiske lidelser”, og har derved særligt fokus på sammenhængen mellem kost og psyke, kost og misbrugsbehandling, herunder alkohol og sukkerafhængighed.

Hun har haft klienter med mange forskellige udfordringer såsom diabetes 1 og 2, mave-tarmproblemer, vægtproblemer, overfølsomhed, stress og psykiske problemer, og samarbejdet med Hanko Medico har været en stor hjælp, når løsningerne ikke kom af sig selv.

Ida Mette er oprindelig uddannet musikpædagog og lærer og har arbejdet med musikterapi og undervist i folkeskolen, herunder også børn med særlige behov.

Denne erfaring trækker hun også på som ernæringsterapeut og tager gerne imod børn og unge.

Ida Mette Holm:

Ida Mette Holm

Anette Straadt sundhedsplejerske, klinisk kostvejleder og børnesundhedsvejleder

Anette Straadt er uddannet sygeplejerske, sundhedsplejerske og har arbejdet med børns sundhed siden 2001. Hun er brevkasse-skribent, foredragsholder, artikelskribent, behandler, konsulent, underviser mm.

Hun har 3 børn Maja, Asbjørn og Linus er født i 2003, 2006 og 2010.
Interessen for at kigge bagom sygdommen/problemet og fokusere på årsagsbehandling, startede da Asbjørn var baby og græd sig igennem hver eneste nat! Hun fik øjnene op for, hvor altafgørende kost og livsstil er for vores børns sundhed og trivsel.
Siden har hun uddannet sig og taget et hav af kurser og læst bøger om emner inden for børn, kost, tarmbakterier, behandling og meget mere med undervisning i både indland og udland.

Hun har rådgivet hundredvis af familier, som har opnået fantastiske resultater via naturlige metoder og midler.

Anette arbejder og rådgiver online.

desuden: graviditet.dk og børnesundhedsvejleder.dk

Anette Straadt

Marianne Langvad Andersen – Ernæringsterapeut DET

Marianne  er uddannet Ernæringsterapeut DET, en 3-årig uddannelse baseret på principperne i Functional Medicine. Hun er indehaver af klinikken ”Spis dig Frisk”, hvor hun hjælper folk til at få et bedre helbred, mere energi og mere livskvalitet ved hjælp af kosten.

Marianne skræddersyer behandlingen til den enkelte klient og hans/hendes helbredsmæssige udfordringer. Klienten får enkle, men effektive værktøjer, herunder en realistisk handlingsplan inkl. måltidsforslag og anbefalinger til kosttilskud.  Marianne er også uddannet coach, så klienten får ikke bare en realistisk plan, men også hjælp til at få kostændringerne og de nye vaner gennemført i praksis.

Marianne har selv spist sig fri for kronisk sygdom og brænder derfor for at udbrede budskabet om den store forskel, kosten kan gøre.

Hendes specialer er blandt andet fordøjelsesproblemer og atopiske sygdomme (herunder astma, eksem, allergier og histaminintolerance) samt hudproblemer generelt. Hun har desuden personlig erfaring med sukker-, gluten- og mælkefri og histaminfri levevis.

Udover individuelle forløb tilbyder Marianne også gruppeforløb samt foredrag om sund kost for klubber, foreninger og virksomheder.

Adresse: Rørhøjen 18, 8800 Viborg

Phone : +45 51 68 59 64

Email : spisdigfrisk@outlook.dk

Web : www.spisdigfrisk.dk

Facebook: https://www.facebook.com/spisdigfrisk

Online konsultationer via Zoom og Facetime

Spis dig frisk

Laila M. Edsberg
Sygeplejeske, Naturopath i biologisk medicin / Biopat
Zoneterapi, Naturlig hormonterapi

Specialiseret omkring
Hjerne/Nervesystem
Hormonsystem
og Immunforsvar.

Ubalancer fra ovenstående områder, kan dog udmærket give udslag i både mave/tarm og knogler/ led. Derfor er arbejdet til hverdag også med mennesker i alle aldre, både online og i klinikken i Bagsværd. Fokus er at komme hele vej rundt og det enkelte mennesker i en holistisk men samtidig videnskabelig funderet tilgang. I klinikken arbejder vi med mange aspekter af kosten,tilskud og livet som helhed for at lindre eller helt rette op på de ubalancer der måtte være.

Klinikadresse:
Rødpilevænget 14,
2880 Bagsværd
hej@lailaedsberg.dk
www.lailaedsberg.dk

Laila

Thomas Borgå, Specialklinikken Borgå

Thomas Borgå er oprindeligt uddannet akupunktør RAB, men driver idag en større specialklinik der primært har fokus på behandling af to lidelser: Tinnitus og øjensygdommen tør AMD, to lidelser der ellers er så godt som opgivet af det offentlige sundhedssystem..

Thomas Borgå har rejst og uddannet sig en del i udlandet, især i Tyskland, og introduceret flere helt nye behandlingsformer for både AMD og tinnitus i Danmark. Først i 2017 med behandling af infrarødt lys for øjenlidelser, og siden med 3 forskellige tinnitusbehandlinger, infrarød laser til det indre øre, frekvensbaseret lydterapi, og Lenire-behandlingen. Klinikken har til huse i en stor ældre funkisvilla, og har således haft plads til at tilbyde behandlingsophold med overnatning for overnattende gæster, hvilket er blevet en stor succes. Borgå har også udviklet to forskellige online-koncepter for tinnitusbehandling, og har derfor idag kunder fra det meste af verden, men dog stadig flest fra Danmark og Norge.

Selvom der i behandlingerne anvendes meget ny teknologi, arbejder Thomas Borgå stadig ud fra en holistisk tilgang, hvor hele patientens livssituation tages med i billedet. Hvad vi spiser, hvor meget vi bevæger os og hvordan vi tænker, vil altid have en enorm betydning for vores evne til at modstå lidelse og sygdom – også ved sygdomme eller lidelser hvor patienterne har fået at vide, at der intet var de selv kunne gøre for at forbedre sin situation.

“ImuPro-testene har været et utroligt vigtigt og værdifuldt værktøj, der igennem rigtig mange år og forløb har vist sit værd, og klarlagt ting for patienterne de ellers aldrig var blevet bevidste om. Supporten fra Hanko Medico har været fantastisk og gjort at vi lynhurtigt har kunne få svar på selv de mest avancerede spørgsmål” afslutter Thomas. Udover sit daglige virke på klinikken i Skive, har Thomas faste konsultationer i Aarhus, og fungerer som distributør af forskellige behandlingsapparater og sidder i bestyrelsen i Allergica i Silkeborg.

Kielgastvej 3, 7800 Skive

+45 71 99 41 60

info@borgaa.com

http://www.borgaa.com

Thomas Borgaa

Speciallæge Anna Iben Hollensberg

Sundhed Som Hjertesag
Hjerte- og kredsløbsbehandling
www.edta-klinikken.dk
6063 3338 (ej SMS)

Klinik 360º
Privatklinik for integreret medicin

Klinikadresse:

Skovvejen 29

DK-8850 Bjerringbro

Anna Iben Hollensberg speciallæge, vores samarbejdspartner

Torunn Laksafoss Cand. Scient. og biopat/naturopath ibm

Torunn Laksafoss er biokemiker og kombinerer sin viden med sin uddannelse som biopat/naturopath i biologisk medicin.

Hendes baggrund har gjort det muligt, at blive specialiseret i de mere tunge belastninger som fx autoimmunesygdomme. Hun kan lide at blive udfordret, men er heller ikke bange for at henvise til andre behandlere, der har mere specifik viden.

Desuden skriver hun artikler samt underviser.

Hun har klinik  i Jyllandsgade 4, 4100 Ringstede hver tirsdag og som regel er ventetiden kun på 2 uger.

+45 22 53 27 88
torunn@likam.dk
http://www.likam.dk

Holistisk Lægehus v. Naturmediciner Luise Gerkens Nygaard

Har du brug for nye øjne på din helbredstilstand, og ønsker du hjælp til en mere naturlig tilgang til din sundhed og sygdom, så kan du få hjælp i Holistisk Lægehus, hvor målet er at bedre dit helbred på den mest naturlige måde. I klinikken bliver du mødt af Naturmediciner Luise Gerkens Nygaard, uddannet Heilpraktiker, kranio-sakral terapeaut samt massør.

Luise arbejder med kost, kosttilskud, naturmedicin, homøopati, Kranio-Sakral terapi, samtale og bindevævsmassage. Et forløb i klinikken er meget alsidigt og bliver tilpasset personligt til dig og dine behov.

Mejlgade 38b, 8000 Aarhus C

Tel.: (+45) 2267 2323

kontakt@holistisklaegehus.dk

https://holistisklaegehus.dk

Luise Nygaard

Jytte Langkjær, Kostvejleder i Silkeborg

Jytte Langkjær, startede Phytokost i 2008 og har siden arbejdet professionelt med at hjælpe folk med helbredsproblemer og funktionelle lidelser, primært inden for områderne fordøjelsesproblemer, fødevareintolerance og allergi, hvor hun anvender laboratorieanalyser i sit arbejde.

Hun arbejder ud fra principperne fra Institute For Functional Medicine (IFM) i USA og herunder 5-R. I sit arbejde med at hjælpe andre bruger hun kostvejledning, ernæringsterapi, livslinje og spørgeskemaer, test og analyser, kosttilskud og naturmedicin, samt livsstilsændringer for at minimere stress.

Jytte Langkjær er udover at være laborant (uddannet hos Statens Vererinære Serumlaboratorium), uddannet kostvejleder hos Hover Kostakademi, med undervisere som Oscar Umahro – Spis dig rask, Thorbjörg Hafsteinsdottir og Anette Harbech Olesen, Spisforlivet.com.

Derudover driver hun Cook&Talk – Madværkstedet i Silkeborg, som tilbyder madkurser, og teamcooking i fællesskab for virksomheder og private.

Phytokost v. Jytte Langkjær

Jytte Langkjær kostvejlede

Anne Lindhardsen Kostvejleder og VaneCoach

Anne Lindhardsen er uddannet kostvejleder fra Kostakademiet i Hover samt VaneCoach fra Madro Instituttet. Hun arbejder med at vejlede mennesker i at skabe sunde, varige livsstilsændringer samt gode vaner, der balancerer og stabiliserer kroppen.

Kostvejledningen er meget individuel og tilpasset det enkelte menneske og dennes hverdag og ønsker. Kostvejledningen er holistisk og tilgodeser det HELE menneske. Anne har desuden specialiseret sig vaneændring med coaching som værktøj. Det er muligt at arbejde med Anne både 1:1 i klinikken samt online.

Anne bor i Holstebro sammen med sin mand og to drenge. Da første søn kom til verden i 2004, startede den store interesse indenfor sundhed, da bla. kolik, autisme og børneeksem ramte familien. Anne har selv via kost og livsstilsændringer tabt adskillige overflødige kilo, og hele familien nyder godt af livsstilsændringerne med mere glæde og overskud i hverdagen.

Anne holder sig opdateret med kurser og holder meget af at læse fagbøger. Familieliv, naturen, styrketræning, løb og lange gåture er også en vigtig del af hverdagen.

Anne Lindhardsen_2615

Marina Mia Søndergaard Kirkvald

Marina Mia Søndergaard Kirkvald er specielt interesseret i funktionel medicin, hvilket er en holistisk tilgang til sundhed og sygdom, hvor både krop og sind tages som en helhed og begge medtages i vurdering, planlægning og udførelse af behandling.

Hun har meget erfaring og viden om glutenintolerance og cøliaki, specialdiæt, laktoseintolerans og har viden om, hvilke problematikker disse fødevarer kan afstedkomme mennesket.

Marina arbejder også som sygeplejerske og ved derfor meget om nyeste viden indenfor sundhed og forebyggelse i det konventionelle system.

 

Byledsgade 87, 3700 Rønne
+45 42 80 10 01
marina1830@live.dk
http://www.makir.dk

Marina Mia Søndergaard Kirkvald

Bente Juhl speciallæge

Speciallæge i intern medicin og medicinske lungesygdomme, ph.d. Bente Juhl mere end 10 års erfaring med disse specialer. Hun har arbejdet som læge siden 1987 og har opnået erfaringer inden for specialerne gennem ansættelser på bl.a. Regionshospitalet Horsens, Aalborg Sygehus og Aarhus Universitetshospital.

Bente Juhl har været tilknyttet Aarhus Speciallægeklinik siden 2006.

Århus Speciallægeklinik, Park Alle 7 st.th. 8000 Århus C
+45 40 98 23 40
info@aarhuslungeklinik.dk