Konsultation hos vores samarbejdspartnere

Kostvejleder holder konsultation

Har du brug for konsultation eller vejledning om din diæt hos vores samarbejsdpartnere?

Vi samarbejder med mange dygtige læger, behandlere, terapeut og kostvejledere over hele landet.

Her kan du finde vores samarbejdspartnere:

Silkeborg LægeTestCenter

Lægesuperviseret kostvejledning
Silkeborg LægeTestCenter tilbyder kostvejledning i EDTA-Klinikken Silkeborg.
Forløbene med kostvejledning foregår under supervision af heilpraktiker og læge Anna Iben Nørgaard Hollensberg, som driver og ejer EDTA-Klinikken.

  • EDTA-Klinikken, Vestergade 38, 8600 Silkeborg
  • +45 60 63 33 38
  • kontakt@edta-klinikken.dk
  • www.edta-klinikken.dk
Anna Iben Hollensberg speciallæge, vores samarbejdspartner

Holistisk Lægehus i Aarhus

Har du brug for nye øjne på din helbredstilstand, og ønsker du hjælp til en mere naturlig tilgang til din sundhed og sygdom, så kan du få hjælp i Holistisk Lægehus, hvor målet er at bedre dit helbred på den mest naturlige måde.
Til en naturmedicinsk lægekonsultation møder du både Magdalena Lock Johansson, læge og MediYoga-instruktør, og Luise Gerkens Nygaard, Heilpraktiker og Kranio Sakral-terapeut, som udarbejder et skræddersyet behandlingsforløb, der passer til dig. Deres tætte samarbejde omkring dig som patient medfører en ekstra opmærksomhed og mulighed for at hjælpe på flere plan.
Magdalena og Luise arbejder med kost, kosttilskud, naturmedicin, homøopati, Kranio-Sakral terapi, samtale, bindevævsmassage, akupunktur og medicinsk yoga. De tilbyder behandlingforløb eller enkelte behandlinger.

  • Frederiksgade 76A, 1.sal., 8000 Aarhus C
  • Magdalena Lock Johansson  (+45) 2986 0596
  • Luise Gerkens Nygaard (+45) 2267 2323
  • kontakt@holistisklaegehus.dk
  • https://holistisklaegehus.dk
Magdalena Lock Johansson
Luise Nygaard

Thomas Borgå, AkupunkturHuset

Thomas Borgå er uddannet akupunktør RAB og er indehaver af den tværfaglige klinik AkupunkturHuset beliggende i Skive.

Thomas Borgå er derudover en af Danmarks mest erfarne TFT-terapeuter, og laver kurser i TankeFeltTerapi. Derudover er klinikken landskendt som førende på alternativ behandling af øjenlidelsen AMD, og gennemførte i 2014 Danmarks første kliniske studie i tør AMD og akupunktur og vitaminbehandling.

Thomas Borgå laver grundige helbredsanalyser og “second opinions” for patienter som er opgivet i det offentlige sundhedssystem, eller ikke har kunne finde hjælp andetsteds. I den type forløb, er Imupro-testene et vigtigt værktøj, men også kostrådgivning, akupunktur, terapi og forskellige kosttilskud indgår i behandlingsforløbene.

Thomas Borgå akupunktør

Marianne Langvad Andersen – Ernæringsterapeut DET

Marianne Langvad Andersen er uddannet Ernæringsterapeut DET – en 3-årig uddannelse baseret på principperne i Functional Medicine, hvor der arbejdes med at identificere og behandle de dybereliggende årsager til problemerne, frem for bare at symptombehandle.

Marianne skræddersyer behandlingen til den enkelte klient og hans/hendes helbredsmæssige udfordringer. Klienten får en realistisk handlingsplan med enkle, men effektive værktøjer, der passer til en travl hverdag. Marianne er også uddannet coach, så klienten får ikke bare en realistisk plan – men også hjælp til at få kostændringerne og de nye vaner gennemført i praksis.

Marianne har selv spist sig fri for kronisk sygdom og brænder derfor for at udbrede budskabet om, at man kan spise til et godt helbred, mere energi og mere livskvalitet.

Hendes specialer er bl.a. fordøjelsesproblermer og atopiske sygdomme (herunder astma, eksem, allergier og histaminintolerance) samt hudproblemer generelt. Hun har desuden personlig erfaring med sukker-, gluten- og mælkefri levevis.

Hun er indehaver af klinikken ”Spis dig Frisk”, hvor hun tilbyder både individuelle konsultationer, gruppeforløb og foredrag for klubber, foreninger og virksomheder.

Marianne Langvad - Spis dig frisk

Anne Lindhardsen kostvejleder

Anne Lindhardsen er uddannet kostvejleder fra Kostakademiet i Hover. Hun arbejder med at vejlede mennesker i at skabe sunde, varige livsstilsændringer, der balancerer og stabiliserer kroppen.

Kostvejledningen er meget individuel og tilpasset det enkelte menneske og dennes hverdag og ønsker. Kostvejledningen er holistisk og tilgodeser det HELE menneske. Anne arbejder desuden med madkurser, foredrag og som konsulent i bla. virksomheder.

Anne bor i Holstebro sammen med sin mand og to drenge. Da første søn kom til verden i 2004, startede den store interesse indenfor sundhed, da bla. kolik og børneeksem ramte familien. Hun har selv via kost og livsstilændringer tabt adskillige overflødige kilo, og har efter 10 år på antidepressiv medicin kunnet slippe dette. Hele familien nyder godt af livsstilændringerne og har fået mere glæde og overskud i hverdagen.

Anne holder sig opdateret på årlige kurser og holder meget af at læse fagbøger. Familieliv, yoga, pilates, løb og lange gåture er også en vigtig del af hverdagen.

Anne Lindharsen Profil Billede

Jytte Langkjær, kostvejleder og laborant

Mit navn er Jytte Langkjær og er født i 1970. I 2008 startede Phytokost, med fokus på fordøjelsesproblemer, fødevareintolerance og inflammation.

Principperne jeg arbejder ud fra er ”Functional Medicine”, som er en anerkendt amerikansk behandlingsmetode, der tager udgangspunkt i den enkelt persons symptomer, historie, gener, og livsstil. For at finde indtil kernen af dine helbredsproblemer, benytter jeg mig af spørgeskema, symptomskema, laboratorieanalyser og test fra egen læge.

Jeg brænder for at give kostvejledning, der virker

Jeg brænder for at hjælpe dig med at finde ud af hvad der er årsag til dine problemer, så du igen kan få det bedre. Derfor er det er også vigtigt at du er en medspiller og har motivationen og troen på, at du selv har indflydelse på hvordan, du har det, ved at bruge livsstil og maden, som potent medicin for din krop.

Uddannelse og erfaringer inden for kost og ernæring

I 1993 blev jeg uddannet laborant fra Statens Veterinære Serumlaboratorium, og i 2005 blev jeg færdiguddannet kostvejleder fra Hover Sundhedshøjskole (KostAkademiet), hvor jeg blev uddannet af Umahro Cadogan, Thorbjörg Hafsteinsdottir og Anette Harbech Olesen. Derudover har jeg læst anatomi, fysiologi og sygdomslære på sygeplejeskolen og siden har jeg også taget en uddannelse som trivselscoach.

Hvorfor kostvejledningen? Fordi jeg har selv har stået i det…

I 2003 fik jeg min anden søn Mads, der som spæd ikke trives. Han gylpede meget, kastede op, sov dårligt, var urolig, havde øjenbetændelse, var forstoppet, havde eksem, var forkølet ”hele tiden”, og måtte have dræn i ørerne flere gange pga. væske i ørerne. Det var frygteligt hårdt, og jeg arbejdede på at finde løsningen.

Jeg fik hjælp hos forskellige alternative behandlere til at forstå, at der var en sammenhæng mellem det han spiste og hans symptomer. Det var bl.a. mælkeprodukter han ikke tålte. Den første uge uden mælk var hård. Eksemen blev værre, og jeg overvejede at give op, men ENDELIG efter 10 dage vendte det. Mads fik det meget bedre, og nu hvor han er blevet ældre kan han godt tåle lidt mælk igen. Det blev for mig startskuddet til min interesse for hvad maden kan gøre for vores sundhed og helbred, og begyndelsen til min uddannelse som kostvejleder.

Phytokost v. Jytte Langkjær

Jytte Langkjær kostvejlede

Anette Straadt sygeplejerske, sundhedsplejerske senetensbehandler og kostvejleder

Anette Straadt er uddannet sygeplejerske, sundhedsplejerske senetensbehandler og kostvejleder  med mere end 12 års professionel erfaring i at arbejde med børn. Hun er brevkasse-skribent, foredragsholder, artikelskribent, behandler, konsulent, underviser mm.

Hun har 3 børn Maja, Asbjørn og Linus er født i 2003, 2006 og 2010.

Interessen for at kigge bagom sygdommen/problemet og fokusere på naturlige metoder, startede da Asbjørn var baby og græd sig igennem hver eneste nat! Hun fik øjnene op for, hvor altafgørende kost og livsstil er for vores børns sundhed og trivsel.

Siden har hun uddannet sig og taget et hav af kurser og læst bøger om emner inden for børn, kost, trivsel, homøopati, behandling og meget mere med undervisere fra både indland og udland.
Hun har rådgivet 100vis af familier, som har opnået fantastiske resultater via naturlige metoder og midler.
Annettes blog: Æbleblog følges af 100vis af familier

Anette Straadt

Klinik Damgaard

Klinik Damgaard er Nickolai Damgaards klinik hvor der arbejdes med at se mennesket som helhed og ved hjælp af en afføringsprøve komme frem til en indviduelplan som understøttes af en kost – og tilskudsplan.

Nickolai Damgaard er uddannet kostvejleder ved Hover Kostakademi, coach, basis kineosiolog, og er desuden uddannet EHFA certificeret personlig træning. Derudover har Nickolai Damgaard deltaget i Irisanalyse kurser, diverse ajourførings kurser, og er studerende på heilpraktiker uddannelsen.

Nickolai´s speciale er fordøjelsen og alt hvad den har indflydelse på – det vil faktisk sige hele vores velvære, krop & psyke.
Nickolai arbejder kun med få personer ad gangen, til gengæld arbejder han tæt sammen med hans klienter. Dvs. ugentlige opfølgninger og justeringer hvor det er nødvendigt. Du har mulighed for en uforpligtende tlf. samtale først. Du kan forvente ventetid og det anbefales derfor at skrive dig på venteliste.

Nickolai Damgaard

Torunn Laksafoss Cand. Scient. og biopat/naturopath ibm

Torunn Laksafoss er biokemiker og kombinerer sin viden med sin uddannelse som biopat/naturopath i biologisk medicin.

Hendes baggrund har gjort det muligt, at blive specialiseret i de mere tunge belastninger som fx autoimmunesygdomme. Hun kan lide at blive udfordret, men er heller ikke bange for at henvise til andre behandlere, der har mere specifik viden.

Til daglig fungerer hun som leder af Institut for Biologisk Medicin samt har hun eget skole, hvor hun underviser i anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Desuden skriver hun artikler samt underviser.
Hun har klinik i Valby hver tirsdag og som regel er ventetiden kun på 2 uger.

+45 22 53 27 88
torunn@likam.dk
http://www.likam.dk

Marina Mia Søndergaard Kirkvald

Marina Mia Søndergaard Kirkvald er specielt interesseret i funktionel medicin, hvilket er en holistisk tilgang til sundhed og sygdom, hvor både krop og sind tages som en helhed og begge medtages i vurdering, planlægning og udførelse af behandling.

Hun har meget erfaring og viden om glutenintolerance og cøliaki, specialdiæt, laktoseintolerans og har viden om, hvilke problematikker disse fødevarer kan afstedkomme mennesket.

Klinikken tilbyder en palet af forskellige alternative behandlingsformer med afsæt i den traditionelle kinesiske medicin(TCM).

Østerled 57, 3700 Rønne
+45 42 80 10 01
marina1830@live.dk
http://www.makir.dk

Marina Mia Søndergaard Kirkvald

Bente Juhl speciallæge

Speciallæge i intern medicin og medicinske lungesygdomme, ph.d. Bente Juhl mere end 10 års erfaring med disse specialer. Hun har arbejdet som læge siden 1987 og har opnået erfaringer inden for specialerne gennem ansættelser på bl.a. Regionshospitalet Horsens, Aalborg Sygehus og Aarhus Universitetshospital.

Bente Juhl har været tilknyttet Aarhus Speciallægeklinik siden 2006.

Århus Speciallægeklinik, Park Alle 7 st.th. 8000 Århus C
+45 40 98 23 40
info@aarhuslungeklinik.dk

Britt Køster kostvejleder

Britt Køster er uddannet kostvejleder med fokus på sund mad lavet af rene råvarer. Hun kostvejleder børn såvel som voksne. Britt er samtidig uddannet pædagog og har specialiseret sig i kostrådgivning til familier og børn.

Hun kombinerer sin pædagogiske og psykologiske viden med sin viden indenfor sundhed og ernæring. Hendes speciale er at formidle basal viden om kost, sundhed og velvære og inspirere til at se på os selv, vores børn og mad på en mere afslappet måde.

I forhold til børn og voksne har hun en særlig viden om: Kulhydrat- og sukkerafhængighed; Proteiner og fedt; Slankekost; Stress og Livsstil; Søvn; Optimering af fordøjelsen; Fødevareintolerance; Kosttilskud; Vitaminer, mineraler og olier; PCO og PCOS; Kom igang med motion

I forhold til børn har hun også en særlig viden om: Afhjælpning af kræsenhed; Tilegnelse af et naturligt spisemønster; Hjælp til et sundt spisemønster efter sygdom; Hjælp til under- og overvægt.

Britt Køster