Symptomer

Kvinde har problem med fødevarer.

Hvilken symptomer har du?

Der er flere og flere mennesker, som har problemer med forskellige fødevarer. Mange mærker symptomer, så som mavesmerter, kramper, migræne, kløe, rødmen af huden, etc. efter et måltid og disse symptomer kan opstå af og til eller endda pludseligt ”som lyn fra klar himmel”.

Du har sandsynligvis besøgt vores hjemmeside, fordi du eller din familie også lider af kroniske symptomer. Vi siger, at symptomerne er kroniske, når du har dem hele tiden. Vores forskning inden for de medicinske tidsskrifter viser, at fødevareintolerance er ansvarlig for snesevis af kroniske symptomer.

Fødevareintolerance berører forskellige mennesker på forskellige måder.

Nogle gange er det første symptom af fødevareintolerance eksem eller psoriasis (f.eks. hos et barn).
Nogle gange er det leddegigt. Hos andre mennesker kan fødevareintolerance forstyrre tarmfunktionen (irritabel tyktarm, forstoppelse osv.) – hvilket forårsager vægttab eller vægtøgning i alle aldre.

Fælles mave- og tarmproblemer som oppustethed, diarré og irritabel tyktarm er også indikatorer for ubehandlet fødevareintolerance.

Men ikke alle tilfælde af eksemer eller mavesmerte forårsaget af fødevareintolerance – men hvad hvis din søns ellers datters eksem er?

Du kan gøre noget ved det! Du kan undersøge, om de har fødevareintolerance med ImuPro fødevareintolerance. Ved at undersøge om de har fødevareintolerance og få dem på den rigtige kost, vil de være på vej til et bedre helbred.

Du kan vælge mellem en ImuPro test med 270 fødevarer, med 90 fødevarer, med 44 fødevarer og 22 fødevarer.

Hvordan kan du kommer videre?

Hvordan kan du eller din familie blive testet for intolerance overfor fødevarer? Der findes blodprøver og pusteprøver.

Hvis du har bruge for bliver testet, kan du bestille forskellige tests for intolerance i vores webbutik.

Hvis du har bruge for konsultation, kan du kontakte en af vores samarbejdspartnere.