Den organiske syretest + Glyphosate

Den organiske syretest + Glyphosate

kr.3448

Den organiske syretest (OAT) udgør den mest komplette og nøjagtige metode til påvisning af gærstoffer og bakterier i fordøjelsessystemet.

Den organiske syretest + Glyphosate

Den organiske syretest (engelsk: Organic Acid Test, forkortet OAT) giver et „øjebliksbillede“ af stofskiftet, baseret på de restprodukter som organismen udskiller i urinen. Disse små organiske syremolekyler er biprodukter af cellernes aktivitet, fordøjelsen og stofskiftet i mave-tarmsystemets flora.
Den organiske syretest omfatter 74 urin-metabolitter (blandt andet creatinin) samt to neurotransmitter-forholdstal. For nylig er to ny markører for genetiske sygdomme føjet til listen, heraf en der kædes sammen med autisme. Betydningen af den organiske syretest Den organiske syretest (OAT) udgør den mest komplette og nøjagtige metode til påvisning af gærstoffer og bakterier i fordøjelsessystemet.
Analysen vil påvise eventuel ubalance i tarmfloraen (dysbiose) ved hjælp af en beregning af det såkaldte flora-indeks, der benyttes til at angive graden af dysbiose. Samtidig foretages en nøjagtig opgørelse over mængden af alle opdagede mikroorganismer. Alle data optræder som talværdier og grafik, således at de er lette at forstå. Sammen med alle de øvrige beskrevne testresultater vil scanningen gøre det muligt at vurdere hvilke behandlinger der kan sættes i gang, og hvordan en omlægning af livsstilen kan bidrage til et sundt tarmsystem.
Glyphosate (glyphosat, glyfosat) er en af hovedingredienserne i de fleste ukrudtsmidler og produkter til vedligeholdelse af grønne områder.

Procedure for test

  • Du vil modtage en formular til rekvirering af testen (Test Requisition Form) sammen med testudstyret.
  • Udfyld formularen og følg vejledningen om hvordan man tager en prøve.
  • Send prøven sammen med de udfyldte papirer i den vedlagte ekspreskuvert (med porto betalt). Forsendelsesomkostninger er inkluderet i prisen for kunder i USA.
  • Resultaterne vil blive sendt sammen med en detaljeret redegørelse til patienten og den praktiserende læge i løbet af én til tre uger efter at prøven er modtaget, medmindre den praktiserende læge specifikt har angivet andet.

Test resultatet er kun tilgængelig på engelsk.

MosaicDX logo
Resultat eksempel på engelsk
Instruktion for urinprøve på dansk
Instruktion for urinprøver