MycoTox Profile for skimmelsvampe

kr.3375

GPL-MycoTOX er en af de mest omfattende  mycotoxintest. GPL-MycoTOX skærme til 11 forskellige mykotoksiner, fra 40 slags skimmelsvampe i en urinprøve.

Hvad er mykotoksiner?

Mykotoksiner er toksiner, der produceres af visse typer skimmelsvampe, der er udbredt i både udendørs og indendørs miljøer.

Hvordan kan nogen blive udsat?
Almindelige eksponeringsveje inkluderer indånding, hudkontakt og indtagelse via forurenede fødevarekilder (majs, korn, jord og nødder, krydderier, tørrede frugter, æbler, kaffe, kød, mælk og æg).

Skimmelsvampe vokser på mørke, fugtige steder, herunder indendørs materialer, der har været udsat for vand, f.eks. gipsvægge, tapet, tæpper og endda støvpartikler.

Skimmelsporer er mikroskopiske og spredes let i luften, hvilket gør det svært at undgå indånding.

Hvorfor teste for mykotoksiner?

Mykotoksiner kan forårsage en række kroniske helbredsproblemer, såsom nyreskader, leverskader, immunsuppression og visse former for kræft.

Mykotoksiner er også blevet sat i forbindelse med en række komplekse kroniske tilstande.

MycoTox Profile

MycoTOX Profile fra Mosaic Diagnostics er en af de mest omfattende og konkurrencedygtige mycotoxintest som findes på marked. MycoTOX Profile skærme til 11 forskellige mykotoksiner, fra 40 slags skimmelsvampe i en urinprøve.

Til analysen har laboratoriet brug for 10 ml morgenurin, analysen tager ca.  2-3 uge. Urinprøven skal sendes med UPS til Mosaic Diagnostics (tidligere The Great Plains Laboratory) i USA. Prisen inkluderer UPS forsendelsen.

MosaicDX logo
Resultat eksempel på engelsk
Instruktion for urinprøver på dansk
Instruktion for urinprøver
MyvoTox Profile brochure
MycoTOX Profile brochure