Panel 1 – Inhalations – og fødevareallergener

Varenummer (SKU): 15.

Panel 1 – Inhalations – og fødevareallergener

DKK1640

Ikke på lager

Panel 1 – Inhalations – og fødevareallergener

Allergi Screen (IgE) er en allergitest, hvor forskellige fødevarer – og inhalationsallergener bliver analyseret gennem en kompleks blodanalyse for at finde årsagen til allergireaktioner.
Blodet testes med den såkaldte ELISA-metode for immunglobulin E (IgE) antistoffer, der er dannet i kroppen på grund af en allergireaktion. Testen anvender en fotometrisk metode til måling af enzymaktiviteten, der opstår på grund af, at de enzymmærkede antistoffer binder sig til IgE antistoffer og til allergen ekstrakter.
Resultatet viser, hvor stærkt man reagerer til hvert allergen en skala fra 0 (negativ) til 6 (ekstremt høj følsomhed).
Panel 1 er en blanding af inhalations- og fødevareallergener.

Panel 1

Inhalations – og fødevareallergener

1 Der. pteronyssinus (hustøvmide)
2 Der. farinae (hustøvmide)
3 El pollen
4 Birk pollen
5 Hassel pollen
6 Græs pollen
7 Rug pollen
8 Grå-bynke
9 Bananplante
10 Kat
11 Horse
12 Hund
13 Alternaria alternata (svampesort)
14 Æggehvide
15 Mælk
16 Peanut
17 Hasselnød
18 Gulerød
19 Hvede
20 Sojabøn

 
Hvis du vil have foretaget en test, tilsender vi et kit, der indeholder en svarkuvert med særlige mærkater, et rør for blodprøver, et transport rør, en formular til laboratoriet og instruktion for blodprøvetest. Til brug for analyserne har laboratoriet behov for 4 ml blod taget fra vene. Prøven skal tages af en uddannet sygeplejerske eller en læge. Man skal selv sende blodprøven direkte til det tyske laboratorium. Resultaterne bliver leveret med posten inden for 2 uger.
Allergi Screen (IgE) test kan kombineres med ImuPro fødevareintolerancetest, man behøver ikke at tage separate blodprøver.
Resultatet er på engelsk eller tysk og bliver leveret med posten inden 2 uger, til den adresse der skrives på bestillingsformularen.

[dt_sc_button link=”https://hankomedico.dk/?post_type=product” size=”medium” variation=”red” target=”_blank”]GÅ TIL WEBBUTIK[/dt_sc_button]