Panel 2 – Inhalationsallergener

Varenummer (SKU): 16.

Panel 2 – Inhalationsallergener

DKK1640

Panel 2 – Inhalationsallergener

Allergi Screen (IgE) er en allergitest, hvor forskellige fødevarer – og inhalationsallergener bliver analyseret gennem en kompleks blodanalyse for at finde årsagen til allergireaktioner.
Blodet testes med den såkaldte ELISA-metode for immunglobulin E (IgE) antistoffer, der er dannet i kroppen på grund af en allergireaktion. Testen anvender en fotometrisk metode til måling af enzymaktiviteten, der opstår på grund af, at de enzymmærkede antistoffer binder sig til IgE antistoffer og til allergen ekstrakter.
Resultatet viser, hvor stærkt man reagerer til hvert allergen en skala fra 0 (negativ) til 6 (ekstremt høj følsomhed).
Panel 2 omfatter de vigtigste inhalationsallergener.

Panel 2

Inhalationsallergener

1Der. pteronyssinus (hustøvmide)
2Der. farinae (hustøvmide)
3El pollen
4Birk pollen
5Hassel pollen
6Eg pollen
7Græs pollen
8Rug pollen
9Grå-bynke
10Bananplante
11Kat
12Hest
13Hund
14Marsvin
15Guldhamstere
16Kanin
17Penicillin notatum
18Cladosporium herbarum
19Aspergillus fumigatus
20Alternaria alternata (svampespore)

 
Hvis du vil have foretaget en test, tilsender vi et kit, der indeholder en svarkuvert med særlige mærkater, et rør for blodprøver, et transport rør, en formular til laboratoriet og instruktion for blodprøvetest. Til brug for analyserne har laboratoriet behov for 4 ml blod taget fra vene. Prøven skal tages af en uddannet sygeplejerske eller en læge. Man skal selv sende blodprøven direkte til det tyske laboratorium. Resultaterne bliver leveret med posten inden for 2 uger.
Allergi Screen (IgE) test kan kombineres med ImuPro IgG fødevareintolerancetest, man behøver ikke at tage separate blodprøver.
Resultatet er på engelsk eller tysk og bliver leveret med posten inden 2 uger, til den adresse der skrives på bestillingsformularen.

[dt_sc_button link=”https://hankomedico.dk/?post_type=product” size=”medium” variation=”red” target=”_blank”]GÅ TIL WEBBUTIK[/dt_sc_button]